18 Ocak 2013 Cuma

Appdown ile Para Kazanmak (iphone, ipad, android)


Appdown, Featurepoints'e benzer bir uygulama. İndirdiğiniz uygulamalar karşılığında para kazanıyorsunuz. Featurepoints'teki gibi puan değil burada direk para kazanıyorsunuz, $ cinsinden. Hatta oranlarına bakarak konuşursak Featurepoints'ten bile yüksek diyebiliriz kazancı için.

Bu uygulamayı kullanıp, para kazanmaya başlamak için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra karşınıza gelecek sayfada email adresini girip şifre belirledikten sonra kazanmaya başlıyorsunuz.

https://appdown.me/s/9Ffu7x linkine tıklayarak başladığınız taktirde ilk indireceğiniz uygulama ile 1 $ kazanarak başlıyorsunuz.

Ayrıca referans sistemi ile kazancınızı arttırmanız mümkün. Referans sistemini 3 bölüme ayırmışlar: sahip olduğunuz referans sayısına göre referanslarınızın downloadlarından Level 1-> %10, Level 2 -> %20, Level 3 -> %50 ek olarak kazanabiliyorsunuz. Hesabınızda 10$ biriktiğinde Paypal hesabınıza aktarabiliyorsunuz.

Uygulamaları indirdikten sonra uygulamayı açıp 15-20 sn indirdiğiniz uygulamada gezmeniz gerekiyor, kazancınız ondan sonra yansıyor. Iphone, ipad ve android cihazlarınızdan ayrı ayrı kazanç sağlayabilirsiniz.

Başta da belirttiğim gibi 1$ kazançla başlamak için bu linki kullanabilirsiniz: https://appdown.me/s/9Ffu7x

İyi kazançlar.

Hiç yorum yok: