11 Aralık 2013 Çarşamba

Link.TL Kısaltarak Para Kazanmak (Link Kısaltarak Para Kazan Paypal)



Link.TL, ücretsiz bir link kısaltma şirketidir  Bu şirket link kısaltma servisini kullanarak para kazanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey üye olmak ve link kısaltmaktır. Kısaltmış olduğunuz linklere yapılan ziyaretlerden elde ettiğiniz kazançlar düzenli olarak hesabınıza ödenecektir.
Örnek Bağlantı: http://link.tl/7t8h
Bu bağlantıyı Facebook ve Twitter gibi ağlarda ve forum, blog gibi sitelerde paylaşarak ziyaretçi çekebilirsiniz.



Konuyla ilgili detay vermek gerekirse, istediğiniz herhangi bir linki (hangi siteye ait olduğu ya da site sahibi olmanız önemli değil) Link.TL ile kısaltıyorsunuz ve linki göstermek istediğiniz yere yapıştırıyorsunuz. O linke tıklayan kişiler 5 saniyelik bir reklam izliyor sonrasında asıl gitmek istedikleri adrese gidiyorlar. Örnekle anlatmak gerekirse; haber sitesinde bir sayfa gördünüz. Yeni bir futbolcu transfer haberi. Bu sayfayı Facebook, Twitter veya kendi siteniz ya da hiç fark etmez istediğiniz yerde göstermek istiyorsunuz. Önce Link.TL'ye gidip bu linki kısaltıyorsunuz ve size yeni bir link veriyor. Verdiği linki istediğiniz yerde gösteriyorsunuz. Linke tıklayan kişi önce 5 saniyelik bir  reklam izliyor daha sonra o transfer sayfasına yönleniyor. Bu sayede siz de para kazanmış oluyorsunuz.

Nasıl Üye Olurum?          

Üye olmak son derece kolay. Buraya tıklayarak gerekli bilgileri doldurup üye oluyorsunuz. Beklemek yok hemen onaylanıyor. Daha sonra ana sayfasında link kısaltacağınız bölüm bulunuyor 1-2 saniye içinde istediğiniz linki kısaltıpdilediğiniz yerde yayınlayabilirsiniz. Kazanç güncellemesi için beklemiyorsunuz. Biri tıklayınca hemen kazanç hesabınıza geçiyor.

Ne Kadar Kazanırım, Alt Limit Nedir?

2 çeşit kazanma yolu var:
Birincisi; yukarda anlattığım link paylaşarak
İkincisi ise referans yoluyla para kazanmak.

Link paylaşma yoluyla 1000 tık üzerinden değerlendirilir. Her ülke için ayrıdır. Türkiye için 7.8 TL (gördüğüm en yüksek oran.Banner gösterimleri için 0.20tl/1000tık). Yani 1000 tık için 7.8 TL para kazanırsınız.

Referans yoluyla ise site size bir referans linki veriyor bu linke tıklayarak üye olanların kazançlarının %10'si kadar da sizin hesabınıza geçiyor.

Paranız 10TL olunca çekebilirsiniz. Paranızı çekmek için birkaç yol mevcut. Paypal ve banka transfer yöntemiyle paranızı çekebilirsiniz.

Üye olmak için buraya tıklayın.

Link.TL referans sistemi ile arkadaşlarınızı ve ziyaretçilerinizi davet edin onların kazançlarından sizde kazanın. Alt üyelerinizden ömür boyu %10 kazanın!
http://link.tl/?r=11329

Hiç yorum yok: